Ηράκλειτος Φροντιστήρια Τρίκαλα

Facebook
Ηράκλειτος - Φροντιστήρια - Τρίκαλα

Η πορεία μας

H Πορεία μας - Φροντιστήρια Ηράκλειτος

Όταν τον Αύγουστο του 1993 ξεκινούσαμε την εκπαιδευτική μας προσπάθεια με τα φροντιστήρια ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, είχαμε ένα όραμα∙ τη δημιουργία ενός φροντιστηρίου που θα πρωτοπορεί στην Τρικαλινή κοινωνία παρέχοντας υψηλή ποιότητα εκπαιδευτικών υπηρεσιών, άρτια οργάνωση, έγκαιρη προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις του εκάστοτε εκπαιδευτικού συστήματος.

Με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στους μαθητές σκοπός μας ήταν η βέλτιστη βοήθεια στην προσπάθεια τους για την τελική επιτυχία.

Δεκαεννέα χρόνια μετά, τα φροντιστήρια ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, έχουν καταξιωθεί ως κορυφαία, δημιουργώντας παράδοση ευθύνης, ποιότητας και υπεροχής.

Η αθρόα προσέλευση των μαθητών οδήγησε στην κτηριακή μετεγκατάσταση σε υπερσύγχρονα διδακτήρια στην πλατεία Δεσποτικού, Άννης Κομνηνής 17 και Καποδιστρίου.

Τα εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών και ο νεωτερικός τρόπος διδασκαλίας από έμπειρο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό δυναμικό, βοηθούν αποτελεσματικά στη συνέχιση του έργου μας.

Μυστικά επιτυχίας συνεχίζουν να είναι πάντα ο ζήλος και ο ενθουσιασμός για την παροχή της γνώσης, η ειλικρινής και ουσιαστική συνεργασία με μαθητές και γονείς.